SEVERINA VUČKOVIĆ SE DANAS POJAVILA NA SUDU: Evo oko čega se vodi POSTUPAK
Severina Vučković, Foto: J. M. S./ATAImages

OVO SU DETALJI

SEVERINA VUČKOVIĆ SE DANAS POJAVILA NA SUDU: Evo oko čega se vodi POSTUPAK

Sudija je tuži zbog povrede prava privatnosti

Objavljeno:

Pevačica Severina (52) je u ponedeljak je nešto pre 12 sati stigla na četvrto ročište, koje je bilo odloženo u februaru, na Opšinskom građanskom sudu u Zagrebu zbog tužbe koju je protiv nje podigla sudija Lucija Lasić.

Sudija je tuži zbog povrede prava privatnosti, a od pevačice traži malo manje od 3.000 evra odštete.

Pevačica je stigla u pratnji advokatice Jasminke Biloš i dvoje prijatelja, PR menadžera Davora Grgina i menadžera Tomislava Petrovića, koji su bili svedoci na ročištu.

Pevačica Severina je u ponedeljak je nešto pre 12 sati stigla na četvrto ročište, koje je bilo odloženo u februaru
Pevačica Severina je u ponedeljak je nešto pre 12 sati stigla na četvrto ročište, koje je bilo odloženo u februarufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica je i za ovo ročište odabrala crno-belu kombinaciju. Dugu crnu Magda Butrym haljinu sa zanimljivim detaljem na prsima, torbicu brenda Bottega Veneta te je ovaj put umesto visokih potpetica izabrala ravne ALAIA bele cipele. Cena haljine je 1.170 evra što se može videti na službenoj stanici brenda, cipele su nešto više od 1.000 evra.

Sudija iz Splita tužila je Severinu u februarui 2020. zbog povrede prava privatnosti i tražila naknadu štete u iznosu malo manjem od 3.000 evra. Severina je, naime, u oktobru 2019. na pres konferenciji povodom početka regionalne turneje Magic Tour izjavila:

Sudija je tuži zbog povrede prava privatnosti, a od pevačice traži malo manje od 3.000 evra odštete
Sudija je tuži zbog povrede prava privatnosti, a od pevačice traži malo manje od 3.000 evra odštetefoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti devojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja deteta kod sudije Lucije Lasić.

Lasić je bila u sudskom veću na Županijskom sudu u Splitu koje je tad odlučivalo o Severininoj žalbi na presudu kojom je odlučeno da dečak stanuje s ocem Milanom Popovićem, dok ga majka viđa, te je Severini oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima zdravstvene skrbi i obrazovanja dečaka.

Ovo je poslednje ročište te se čeka presuda. Pevačica je nakon što je izašla sa suda rekla kako je sretna što je uspela dati svoj iskaz.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/24sata.hr/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.